Siófok a nyári kikapcsolódás legjobb helyszíne.

Siófok a nyár fővárosa, a Balatoni élet központja. Ez az a város, ahol mindennap pörög az élet, ahol bármelyik éjszaka belecsöppenhetsz az év party-jába. Diszkók, pubok, koktélbárok, night klubbok, beach bárok és egyéb "pénznyelő autómaták" gondoskodnak arról, hogy jól megérdemelt egész napos aktív pihenés után, meg ne próbálj akár egy este is otthon maradni.

Ajánlott szórakozóhelyek:
Renegade Pub: a hely, ahova a nagy tömeg miatt néha be sem mennél, pedig megéri. Itt szinte minden megtörténhet, inkább nézd meg személyesen...

Spaghetti Ház: asztalon, széken, vagy asztalon és széken táncolás, hetente háromszor élőzene, az egyik leghangulatosabb buli.

Beach Party Café: igényes, bulizós hely a nagystrandon közvetlenül a vízparton ill. a víz fölött. Beach Siófok
La Siesta: A hely ahol esténként a Sakáltanyában megismert bárfelgyújtós feelinget igyekszenek minden este a nagyközönség elé tárni. Mindenesetre a zene nagyon jó, és igazán jó estéket lehet itt eltölteni.
Bár a vonzerejükön némi csorbát ejt, hogy fizetős helyek. Ám a maguk nemében páratlan komplexumok:

Palace Dance club: a déli part legnagyobb szórakoztatókomplexuma, igényes zene, sztriptízbár, kerthelyiség, pizzéria, hetente hab- és hóparty. Minden nap más és más programok, kiemelt rendezvények alkalmával világhírű DJ-k.

Flört-The Club: az elektronikus tánczene fanatikusainak fellegvára, világhírű DJ-k. Az egész hely színvonala magas, hasonlóképpen áraihoz :) .

Ha még egy javaslatot elfogadsz. Ha egy színvonalas étteremre vágysz próbáld ki az Öreg Halász éttermet. (A 7-es úton Zamárdi felé, közvetlenül a Siófok táblát követően az utca bal oldalán)

Szállásajánlatok:
Jó nyaraláshoz elengedhetetlen egy kellemes apartman. Szállás Siófok oldalunkon többfajta szállás közül is választhatsz. Szállás Siófok válassz minket.

Töltse nálunk nyaralását, szállás Siófok.